Ivalo Outdoor Apparel - logo

IVALO on syntynyt kaipuusta luontoon ja sen rauhoittavan ja eheyttävän voiman äärelle. Mikä parantava vaikutus onkaan retkellä luonnonpuistoon suurien puiden juurelle, hetkellä järven rannassa tai joskus vain kävelyllä lähimetsässä!  Täällä pohjoisessa tarvitsemme ulkoiluvarusteet arkeen ja vapaa-aikaan vaativien ja vaihtelevien olosuhteiden mukaisesti. IVALO-mallistosta löytyy monikäyttöisiä vaatteita, jotka saavat viihtymään ulkona, säästä huolimatta.

IVALO-malliston sielu on ulkona liikkumisessa ja luonnossa vietetyssä ajassa, mutta malliston vaatteet ovat kuitenkin estetiikaltaan myös kaupunkiympäristöön sopivia. Värit syntyvät Lapin luonnon inspiroimina ja tuotteet skandinaavisen ilmaston vaatimien ominaisuuksien mukaisesti. Harkitut yksityiskohdat tuovat vaatteisiin IVALO-hengen.

Valitsemme mallistoihin materiaaleja, jotka ovat säänpitäviä sekä hengittäviä ja toimivat hyvin vaihtelevissa olosuhteissa. Pyrimme valitsemaan kankaita, jotka kestävät käytössä pitkään ja vaatetta ei tällöin tarvitsisi uusia usein.  Tutkimme jatkuvasti myös uusia ekologisempia ja vähemmän ympäristöä kuormittavia vaihtoehtoja.  Syksyn 2019 mallistostamme löytyykin esimerkiksi takki, jossa kangas sekä täyte on muovipulloista valmistettua kierrätyspolyesteria. Luonnon kunnioittamisen lisäksi välitämme myös eläinten hyvinvoinnista. Käyttämämme untuva on RDS-sertifioitua, jossa eläinten hyvinvointi on taattu ja untuvan alkuperä jäljitettävissä. Alusvaatteissa käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata. Emme käytä oikeaa turkista tuotteissa.   

IVALO on suomalainen vaatemerkki ja tuotteet suunnitellaan Suomessa. Tuotteemme valmistetaan huolella valituissa tehtaissa Kiinassa, missä osaaminen teknisten ulkoilutuotteiden tekemiseen on erinomaista. Malliston pipot sekä villasukat ovat valmistettu Suomessa. Malliston syntymisen takana on pieni suomalainen yritys, Aihki Arctic Outdoor Oy. 

Ivalo Outdoor Apparel - banneri 2